TAST DE XOCOLATES.
Benvolgut amic / a:
Els informem del Tast / Sopar Maridatge, de Xocolates d'Origen Únic que organitza, La Farmàcia i es realitzarà al Restaurant l'Argilaguet, el dia 18 d'octubre a les 21.00h. Així com al Sopar-Maridatge dels mateixos productes tastats amb els seus corresponents maridatges.
Xocolates a tastar: Cobertura Ocumare, Guaranda, Opal i un Xocolata comercial.
Realitzarem un tast organolèpticament de cada un dels xocolates, mirant el seu color, olorant les seves aromes i assaborint els seus gustos.
Aquests són els deliciosos plats elaborats pel Xef:
• Per iniciar aquest tast tenim, uns Fassoleti de nuces i Gorgonzola amb una crema de Cobertura Opal i Tartare de fruits secs. Jane Ventura. Cava Reserva la Música. Brut Nature.
• En una segona passada, podran assaborir un Canaló Cruixent de Peix Espasa macerat amb salsa de soja i verduretes amb una Beixamel de Cobertura Ocumare. Mas Uberni, Rosat.
• A més, tindran el plaer de paladejar un Ragout de Vedella, estofat al vi negre, Herbes de Muntanya, Canela i Xocolata. Tannat de Mil.liari.
• No podríem acabar sense alguna cosa dolça que acariciï seus paladars, presentant el Bombó Agredolç de Mil.liari, amb una Melmelada d'Figues, Escates de Sal i Encenalls de Foie. Partida de Creus. Vi dolç natural.
Aquests plats aniran maridats cadascun amb el seu corresponent brou.
És important detallar que aquest sopar començarà a l'hora anteriorment esmentada, ja que el Sr Pau del Restaurant L'Argilaguet tancarà les portes per al seu exclusiu gaudi, per la qual cosa es prega estricta puntualitat i confirmació amb la màxima antelació possible, les reserves es tanquessin per ordre de trucada. Places Limitades.
Atentament els saluda i els espera com sempre:
Els informem del Tast / Sopar Maridatge, de Xocolates d'Origen Únic que organitza, La Farmàcia i es realitzarà al Restaurant l'Argilaguet, el dia 18 d'octubre a les 21.00h. Així com al Sopar-Maridatge dels mateixos productes tastats amb els seus corresponents maridatges.
Xocolates a tastar: Cobertura Ocumare, Guaranda, Opal i un Xocolata comercial.
Realitzarem un tast organolèpticament de cada un dels xocolates, mirant el seu color, olorant les seves aromes i assaborint els seus gustos.
Aquests són els deliciosos plats elaborats pel Xef:
• Per iniciar aquest tast tenim, uns Fassoleti de nuces i Gorgonzola amb una crema de Cobertura Opal i Tartare de fruits secs. Jane Ventura. Cava Reserva la Música. Brut Nature.
• En una segona passada, podran assaborir un Canaló Cruixent de Peix Espasa macerat amb salsa de soja i verduretes amb una Beixamel de Cobertura Ocumare. Mas Uberni, Rosat.
• A més, tindran el plaer de paladejar un Ragout de Vedella, estofat al vi negre, Herbes de Muntanya, Canela i Xocolata. Tannat de Mil.liari.
• No podríem acabar sense alguna cosa dolça que acariciï seus paladars, presentant el Bombó Agredolç de Mil.liari, amb una Melmelada d'Figues, Escates de Sal i Encenalls de Foie. Partida de Creus. Vi dolç natural.
Aquests plats aniran maridats cadascun amb el seu corresponent brou.
És important detallar que aquest sopar començarà a l'hora anteriorment esmentada, ja que el Sr Pau del Restaurant L'Argilaguet tancarà les portes per al seu exclusiu gaudi, per la qual cosa es prega estricta puntualitat i confirmació amb la màxima antelació possible, les reserves es tanquessin per ordre de trucada. Places Limitades.
Atentament els saluda i els espera com sempre:
L'equip
de la Farmàcia i L'Argilaguet.
Tlf de Reserves. 977660092.
Nota:. El preu del sopar serà de 25 euros per persona
(IVA inclòs).
Direcció de Restaurant L'Argilaguet. C / Mar, 33. El Vendrell.
Tlf de Reserves. 977660092.
Nota:. El preu del sopar serà de 25 euros per persona
(IVA inclòs).
Direcció de Restaurant L'Argilaguet. C / Mar, 33. El Vendrell.
No hay comentarios:
Publicar un comentario